PERSONEL CV UYGULAMASI VE İŞ ANALİZİ SÜRECİ ÇALIŞMALARI

Personel CV Uygulaması

• İnsan Kaynakları Koordinatörlüğü, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ve Personel Daire Başkanlığı ile ortaklaşa yürütülen faaliyetler çerçevesinde Personel-CV uygulaması tamamlanmıştır. Bu çerçvede idari personelimizin güncel özgeçmiş bilgilerine sağlıklı bir şekilde ulaşılabilinmektedir.

Özlük Bilgilerinin Güncellenmesi ve  Kurumsal E-posta Adreslerinin Tanımlanması

• Personel CV uygulamasının tasarım sürecinde özlük bilgilerinde sorun olan personeller tespit edilmiş ve çalışanlar özlük bilgilerinin düzeltilmesi için ilgili birimlee yönelndirilmiştir.
  • Kurumsal e-posta adresi bulunmayan personele Network Grubu tarafından e-posta adresleri tanımlanmıştır.

İş Analizi Süreci Çalışmaları

• İş analizi çalışmalarının temel amacı idari personelimizin görev tanımlarını sağlıklı bir şekilde oluşturmaktır. Bu çerçevede Bilgi İşlem Daire Başkanlığı yazılım ekibi ile işbirliği içerisinde gerçekleştirilen çalışmalar ve toplantılar ışığında İş Analiz Formu-Personel Arayüzünün tasarlanması tamamlanmış ve söz konusu arayüz Ege -SSO üzerinde veri girişine açılmıştır.
  • Tüm persoelin veri girişini tamamlamasını takiben İş Analiz formunun Amir Onayı ve Admin Onayı arayüzleri  veri girişine açılmış ve tamamlanmıştır.